måndag 6 augusti 2018

Gammelstads IF cup 2018

Då har Lucas och hans gäng spelat cup i "mitt" Gammelstad, med bästa tänkbara resultat, vinst i alla matcher och en attityd som var bättre än vad det brukar vara, det var verkligen "laget före jaget" och det är så underbart att se. Det viktigaste är ju faktiskt inte att vinna utan att alla får vara med och att man har roligt på planen och runt planen, sen kan man ju inte sticka under stolen att vinsterna är som grädde på moset.

Linda-Marie Erikssons foto.



Linda-Marie Erikssons foto.         Linda-Marie Erikssons foto.


 Det var två nätters övernattning i skolsal och med underbara ledare och föräldrar som ställde upp och tog hand om våra barn. Enligt rapport har grabbarna skött sig bra, förutom spelande har de ätit på  restaurang och varit på badstrand och där har alla fått vara med och sånt skapar gemenskap.
Lagsport när den är som bäst...

 Oscar, Gina och jag har myst på Tuna med god mat, godis, PS4 och långpromenader. Första gången i sommar jag varit på Tuna, sommaren har gått så fort och i och med alla byten av lägenheter hit och dit har Tuna varit ett kaos. Det var trevligt att vara där men kalendern är fullbokad fram till mitten av september så det blir nog ingen mer tur till Tuna på den närmsta tiden.

Linda-Marie Erikssons foto.


Nu är TeamSportia väskan ompackad med grönkläder, hundsaker och mat för vi ska till Grubbnäs och köra ett genrep inför SM:et.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar