måndag 24 juli 2017

Rönsjärv.


Fick en snilleblix sent igårkväll när jag var och cykla med Gina, skickade ett meddelande på messenger till systeryster "Rönsjärv imr kl 11:00?"
Rönsjärv är ett badställe som vi ofta badade vid när jag var liten, då med pappas faster Irma och hennes man Anders deras "sommar-barn", farmor och farfar, kusin Ellen med farbror Ola och Tina, mamma och pappa. På den tiden hade vi med oss gummibåt som pumpades upp och vi var där hela dagar åt som bara den och hade det bra. Denna ljuvliga plats är verkligen ett smultronställe från min barndom.

Linda-Marie Erikssons foto.


Så idag packade vi massa korv, bröd, saft, Matildas bullar och mosters mockarutor för en heldag i Rönsjärv. Under förmiddagen frågade Carro om vi ville ha sällskap så hon och hennes fyra grabbar kom också med, ju fler desto roligare. Alla barnen åt så himla bra, men det är klart inget är ju så gott som när man får laga det på öppen eld.

Efter fyra timmars bad, lek och mat så drog vi vidare till Jockfall och köpte oss varsin glass. Vi fick en riktig toppendag i sommarvärme på Playa de Röns.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar