måndag 26 mars 2018

Lulebo Cup

Nu är hockeysäsongen slut för denna gång. Den avslutades med Lulebo Cup, det var en ganska tunn trupp som ställde upp på denna cup, totalt 13 spelare kämpade sig igenom fyra matcher och slutade på femte plats. Det var lite griniga spelare vi hade och en del närkamper blev mindre schyssta, andra kamper var schyssta med straffades ändå. Det gäller att få en tioårig vinnarskalle att förstå att det bara är att acceptera läget och fortsätta spela sitt eget spel och att vad en spelare gör speglar hela laget.
Vi har varit i lägenheten i helgen och det har varit trevligt, egentligen har vi bara sovit där eftersom de hade ganska sena matcher. Vi har hunnit umgås med Frida under helgen.
En viss oro inför kommande säsong har slagit rot hos mig, idagsläget vet vi inte alls hur det kommer att se ut i augusti?!

Linda-Marie Erikssons foto.

 Vi har påskvecka och jag är ledig till på fredag, då går jag tre nätter och får trettio timmar storhelg  utbetalt i april/maj. Under påsklovet jobbar jag ytterligare två nätter. Under påsken ska vi försöka vara ute och köra några mil med skoterm och grilla olika saker till lunch. Den underbart ljuva vårvintern är äntligen här.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar