fredag 8 juni 2018

Juniresan gick till Kos - Kardemena

En underbar vecka på Kos har avnjutits, vädret var bra, vattnet i behaglig temperatur, maten god och avslappningen total. Det är ju så enkelt att resa med grabbarna nu när de är lite äldre. En erfarenhet är att vi inte behöver boka "family" hotell eller så kallade "Bamse" hotell. Ljudnivån i samband med måltider var väldigt hög och skramlig.  
 
 Vi bodde på Blue Star Mikri Poli, det var ett typiskt familjehotell, men vi hade inga problem att få bra platser och fyra solstolar vid poolområdet, en bit från barnpoolen med utsikt på havet. Jag upplevde inte poolområdet som allt för stojigt utan väldigt bra, det var vid måltiderna ljudnivån var hög. Maten var väldigt bra och det fanns hur mycket som helst, att äta, jag är väldigt nöjd att vi tog All-inclusive. Grabbarna har verkligen försökt äta för hela pengen. Det serverades frukost, lunch, middag samt pizza-, smörgås- glass och läskbar och en vanlig bar för vuxna fanns att tillgå. 
Det tillhörde ett mindre vattenland med fyra olika vattenruschbanor, dessa var väl inga värstinggrejer, men roade grabbarna några timmar varje dag.

Linda-Marie Erikssons foto.


Linda-Marie Erikssons foto.



Stranden alldeles intill hotellet var okay, det var en "stenstrand" och botten var stenig, men det gick bra att bada i havet och vi tog oss ett dopp i havet varje dag. Temperaturen gick att jämföras med temperaturen i våra älvar under högsommaren.

Linda-Marie Erikssons foto.

Linda-Marie Erikssons foto.


Vi gjorde en utflykt till Kos stad, där turistade vi och åkte "stadståget", men en guidad röst som ljöd från en raspig högtalare, vi åt underbart god Gyro. Souvlaki och Tzatsiki. 

Linda-Marie Erikssons foto.


Linda-Marie Erikssons foto.

Samvaron med varandra har verkligen varit trevligt att bara vara tillsammans med inte några andra faktorer som stör. Visst det blir ganska intensivt men jag tycker att det ändå har gått bra och inte varit allt för mycket tjafs och bråk mellan oss.

     


Vi har varit hemma en vecka och har redan varit inne på Tui och kollat lite på olika resmål...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar