fredag 6 mars 2015

Fredag

Nu är slalomutrustning till grabbarna fixat, vi köpte en ny utrustning, ett par begagnade slalomskidor från Allsån och i källaren fanns Fridas gamla urvuxna pjäxor.
De slalomskidor som pojkarna hade tidigare satte jag ut på Överkalix köp och sälj, inom en timme var skidor, pjäxor, hjälm och sele såld, himla smidigt sida.  Klart och betalt :)

 Sara, Petter, Matilda och jag har varit på Sang's och ätit idag, trevligt som tusen. Medan vi var i Bränna har grabbarna skottat fram grillplatsen,så nu får vårvintern visa sig från sin bästa sida så jag kan sitta där och peta i elden och grilla oss någon lunch/middag. Tänk vad fort alla årstider passerar förbi, nyss var det vårvinter 2014 och vi satt hela påsken vid elden och myste på i vårsolen.



Sportlovet börjar närma sig sitt slut och vi kan konstatera att vi har vilat detta lov. Lucas har för första gången sovit över hos en kompis, Matilda har klippt och färgat sitt långa hår och Frida har åkt iväg på en tripp över helgen. Vi längtar redan till påsklovet som borde vara om fem veckor??!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar