lördag 21 juni 2014

Midsommardagen 2014

Igår stod "Midsummermeet" på agendan, Överkalix gator invaderades av Amerikanare från gamla tider.Vilket arrangemang Ratpack lyckats ordna för andra året i rad, drygt 350 bilar (enligt nsd.se ), hopptält, fika- och mat försäljning, liveband, öltält och massa glada människor. Vi var in till Bränna på "träffen" två omgångar, eftersom det blåste otroligt kallt och var dåligt väder. 
Raggarbilar, det är Henriks stora intresse, visst de är pampiga och snygga, men jag har ingen aning om vad de olika bilarna heter eller vad deras specialutrustning är. 



Det var lite festligt, förra helgen var det cruising i Gällivare samtidigt som jag var och tävlade i Gällivare på Malmen. Det festliga var att när vi åkte med bilen full med hundar och hundsaker i våra "hundkläder" så möter vi Henrik vid Aitik-korsningen med raggarbil, popande i 60-talsmusik och slitna jeans... Våra egna intressen på samma plats med ändå ganska långt ifrån varandra och helt olika tider på dygnet :)
Att ha intressen är bra och nyttigt för välbefinnandet.


Promenadtvånget är inne på sin tredje dag och idag begav det sig till/över Brännaberget med AnnaLena som sällskap. Vi har betat av Lappberget, Halljärv och Brännaberget och det är så härligt med promenader igen : Nu väntar middag i Jockfall med min familj och min faster och hennes man.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar