onsdag 23 juli 2014

nu börjar jag längta till januari

jag har börjat fundera vars jag ska få tag i en sån där man har bakom skotern när man ska dra skidspår och en sån där stor rulle som man också trampar skaitspår, jag börjar vilja byta bikini mot mina fina skaitskidor!
 Jag älskar alla våra fina årstider och jag brukar alltid hinna börja längta till nästa årstid, det börjar vara mörkt på kvällen nu så några kvällar har gatulamporna tänts, mysfaktor! 

Ikväll väntas jobb, nu är mina 34 som blev 33 semesterdagar slut, det är min tur att börja jobba och lägga årets semester bakom mig, en semester då vi kan säga "vi hade iallafall tur med vädret" för jag vet inte om jag kan känna mig utvilad och harmonisk, men det kommer fler somrar och redan nu har jag börjat planera/fantisera om sommaren 2015 :) Då ska vi på bilsemester i Sverige på kartan är Härnösand, Västerås, Sunne, Kolmården, Stockholm och Höga kusten utmärkt. 
 Överkalix marknad har varit och farit, vi har strosat med pojkarna på marknaden och stått parkeringsvakt under dagarna och varit föräldrar på stan under kvällarna, det var den marknaden. Barnen handlade och åkte karusell men jag köpte nog ingenting, eller jo kola som är spårlöst försvunnet innan jag hann äta så plombarna rök. 
 Måndag och tisdag har vi röjt, tömt och byggt i SB, tapetserare är inhyrt och om en vecka ska vi vara bybor. Lägenhetsfrågan har löst sig och vi har tillgång till en etta från 1 september, så det löser sig sa han som sket i vasken :) 

 Hundträningen har hamnat på hyllan, värmen och flytten gör det svårt att träna som jag hade tänkt mig, trean känns långt bort och jag tvivlar ännu på att jag fixar att klara certprovet med Gina. Eftersom jag missar den här helgen med hundträning ska jag höra om Tom har tid med mig och Gina under augusti, kanske kan vi träna någon kväll i Gällivare.
 Till och med på TV4´s nyheter tar upp att ägare till hundar måste vara uppmärksamma om att hundarna mår bra och inte bli uttorkade, det var som vanligt många stackars hundar som fick komma på marknaden, med hängande tungor och flåsande. Henrik provade ta av sig skorna och han klarade av att stå på asfalten i 10 sekunder. Jag kan inte förstå människors dårskap när de tar med sig hunden på marknaden eller tar med hunden och lämnar dem i bilen???

 Nu ska jag vila innan jobbet, ser fram emot att börja jobba igen, kan ju bero på att jag har en mjukstart, två nätter och sen ledig fyra :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar